Over ons


Welkom bij WheelOffer, de organisatie voor autoliefhebbers. Wij zijn er voor iedereen die graag zijn of haar auto inzet voor een unieke ervaring. Of je nu een oldtimer, sportwagen, of een gepimpte auto hebt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bij WheelOffer organiseren wij tours en meetings waarbij je kunt genieten van de mooiste routes, de gezelligheid van mede-autoliefhebbers en natuurlijk van het autorijden zelf. Onze events zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht het merk of type auto.

Bij WheelOffer vinden wij het belangrijk dat onze deelnemers optimaal kunnen genieten van onze events. Daarom zorgen wij voor een goed georganiseerde tour, waarbij de route, stops en andere activiteiten van tevoren zorgvuldig zijn uitgestippeld. En natuurlijk ontbreekt het aan niets tijdens onze events. Zo ontvang je een goodiebag met snacks en drinken en zijn er genoeg mogelijkheden om mooie foto's te maken van je auto op bijzondere locaties.

Wij geloven dat het rijden van een auto meer is dan alleen van A naar B rijden. Het is een beleving, een passie en een lifestyle. WheelOffer is er voor iedereen die deze passie deelt en samen met ons wilt genieten van al het moois dat autorijden te bieden heeft. Join the ride!

Evenementen


Sfeer impressie