Veel gestelde vragen

Hoe kan ik de stickers het beste aanbrengen?

Onze stickers zijn eenvoudig aan te brengen. Zorg er wel voor dat de ondergrond waar je de sticker wilt gaan plakken goed schoon is. Je kunt simpelweg de achterkant van de sticker eraf halen en direct beginnen te plakken zonder enige bijzaken. Klik hier voor verdere uitleg.

 

Plakken met koud weer

Brrrr is het koud weer buiten? Plak je stickers dan niet! Wij zijn niet verantwoordelijk als je stickers onder kamertemperatuur plakt. Plak onze sticker op kamertemperatuur, dan is de lijmlaag het meeste actief en hecht de sticker het beste. Bij temperaturen onder kamertemperatuur doet de lijmlaag niets. Verwarm je oppervlak of wacht op warmere temperaturen.

 

Ontvetten

Ontvet het oppervlak goed waar de de sticker wilt plakken.

Let op! schoonmaakmiddelen met aceton of ammoniak kunnen de lijmlaag aantasten. mocht je toch een verkeerd schoonmaakmiddel hebben gebruikt zijn wij hier niet verantwoordelijk voor.

Ik wil een Zakelijke/Grote afname doen, waar kan ik terecht?

Wilt u een grote afname bij ons doen? Of bijvoorbeeld eigen stickers van uw logo laten printen door ons? Bij StickerOffer is bijna alles mogelijk. Vul het contactformulier in bij Contact wat uw wens/wensen zijn. Wilt u een snelle reactie? Stuur ons dan een Instagram DM. Wij staan u graag te woord!

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Heeft u uw bestelling geplaatst en betaald voor 16.00 uur? Dan kunt u uw bestelling over 1-4 werkdagen verwachten tenzij anders aangegeven.

geen antwoord gekregen op uw vraag?