Bestelling en levering

Levering:

Wij leveren  in Nederland en België. Uw bestelling zal tussen de 1 en 4 werkdagen bij u thuis geleverd zijn.

 

Altijd GRATIS verzendkosten in Nederland!

Wij nemen de verzendkosten van iedere bestelling in Nederland voor eigen rekening. Al onze producten worden 100% GRATIS bij jou thuis afgeleverd.

 

Verzendkosten België:

verzendkosten naar België kosten €2,99 op het totaalbedrag van je bestelling.

 

Niet goed aangekomen?

Wij zijn niet verantwoordelijk voor als stickers kapot worden geleverd. StickerOffer zorgt bij elke bestelling dat alle stickers zonder aanmerkingen op de post gaan.

 

Plakken met koud weer?

Brrrr is het koud weer buiten? Plak je stickers dan niet! Wij zijn niet verantwoordelijk als je stickers onder kamertemperatuur plakt. Plak onze sticker op kamertemperatuur, dan is de lijmlaag het meeste actief en hecht de sticker het beste. Bij temperaturen onder kamertemperatuur doet de lijmlaag niets. Verwarm je oppervlak of wacht op warmere temperaturen.

 

bestelling niet aangekomen?

Wij zijn niet verantwoordelijk als stickers niet zijn aangekomen. STICKEROFFER ZORGT DAT ELKE BESTELLING DIE BINNENKOMT BINNEN 1 TOT 4 WERKDAGEN BEZORGD IS. POSTNL IS HIER VERANTWOORDELIJK VOOR.

 

Vragen over je bestelling?
Heb je vragen over je bestelling? De kans is groot dat je niet de eerste bent met deze vraag. Kijk daarom eerst even op de veelgestelde vragen pagina of jouw vraag er tussen staat.

Je pakket volgen via de PostNL app:

In de PostNL app is het eenvoudig om te zien wanneer je stickeroffer brievenbuspost wordt geleverd. Volg deze stappen:

  1. Open de PostNL app op je mobiele apparaat.

  2. Ga naar het gedeelte waar je je recente zendingen kunt bekijken of zoek specifiek naar de zending met je stickeroffer brievenbuspost.

  3. Als je de betreffende zending hebt gevonden, tik erop om de details te openen.

  4. In de zendingdetails zou je de geschatte bezorgdatum moeten kunnen vinden. Dit toont je op welke dag je brievenbuspost wordt geleverd.

Houd er rekening mee dat de exacte tijdstippen van levering mogelijk niet beschikbaar zijn, maar de geschatte datum geeft je een idee van wanneer je de post kunt verwachten.