Algemene voorwaarden

 

Webshop gegevens:

StickerOffer - KvK nummer: 82737975 

 

Artikel 1 – Webshop

 

1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden.

 

1.2. Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

 

1.3. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden.

 

1.4. De webshop is verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies.

 

1.5. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

 

1.6. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, neem dan contact op via info@stickeroffer.nl

 

 

Artikel 2 – Bedenktijd

 

Niet van toepassing.

 

Artikel 3 – De overeenkomst

 

3.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en een betaling heeft voldaan via onze rekeningnummer. Als de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

 

3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

 

3.3. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging per email van uw aankoop. Daarin staat het product dat u hebt gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele vragen en opmerkingen terecht kunt.

 

3.4. Niet van toepassing.

 

3.5. Verzending alleen in Nederland.

 

Artikel 4 – De prijs

 

4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.

 

4.2. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

 

4.3. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

 

Artikel 5 – Geschillen

 

5.1. Klachten dienen schriftelijk via een email naar info@stickeroffer.nl aan ons gemeld te worden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen ons best doen om tot een oplossing te komen.

 

5.2. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd via email.