• Vele tevreden klanten!
  • De beste kwaliteit!
  • Scherpe prijzen!
  • Snelle levering!

Waarom Instagram Auto Stickers?

Gepubliceerd op 14 februari 2023 om 10:00

Waarom Instagram Stickers op Auto, Motor, Scooter of Fiets

Instagram Auto Stickers, je ziet ze dagelijks voorbij komen op de weg. Wij leggen je uit waarom veel mensen dit doen en wat het nut precies achter een eigen ontworpen Instagram sticker zit.

Genereer meer volgers op Instagram

De belangrijkste reden achter een Instagram sticker is natuurlijk meer volgers willen behalen op je eigen Instagram pagina. Hoe makkelijk is het om een Instagram sticker op je auto, motor, scooter of misschien wel fiets te plakken zo gemakkelijk is het ook om volgers op Instagram te behalen. Je plakt een sticker en dat is het, meer hoef je niet te doen. mensen zien jouw Instagram naam en raken wellicht nieuwsgierig naar jou Instagram pagina!

Combineer accentkleuren van je voertuig doormiddel van Instagram stickers

Instagram stickers zijn niet alleen erg productief om Instagram volgers te krijgen, ze worden ook vaak geplakt omdat het een erg mooi detail aan je voertuig geeft! Denk bijvoorbeeld aan een Ferrari. Bij deze auto is de hoofdkleur rood, de accentkleur is geel. dus je zou als kleur geel kunnen kiezen voor je Instagram sticker. dit sluit erg aan bij het thema van de auto en ziet er erg strak uit. Kijk zelf maar eens welke kleur Instagram sticker het beste bij jouw auto past.

Instagram sticker Auto Motor Scooter Fiets

Instagram Stickers werken als reclame op de weg

Eigenlijk zijn Instagram stickers een klein onderdeel van auto reclame, dit is erg gunstig want uit onderzoek is gebleken dat er bij autoreclame maandelijks 160.000 contactmomenten oplevert. Dit is een erg groot aantal, stel 0,01% van de 160.000 gaat jou door de Instagram Stickers volgen, zijn dit er per maand maar liefst 16. Op jaarbasis zijn dit al 192 volgers. Wij denken dat jij dit veel sneller kan!

Voordelig

Ook niet onbelangrijk, de kosten! Om je instagram pagina te laten groeien kost erg veel tijd en geld via advertenties op social media bijvoorbeeld. Een advertentie staat er maar voor een bepaalde tijd op en blijft geld kosten. Een set Instagram Stickers voor je auto is daarentegen een eenmalige kleine betaling en blijven langdurig op je auto zitten!

Instagram sticker Auto Motor Scooter Fiets

Populair bij Car Meetings

Een super tip! ben jij trots op je auto en kom je vaak bij car meetings om je auto te showen voor andere autoliefhebbers? Instagram stickers zijn hier de beste manier om je pagina te laten groeien! er lopen veel "Carspotters" die maken vaak foto's van autos die plaatsen het op hun social media, laat de volgers maar binnenstromen! zonder dat ze het doorhebben promoten ze jouw instagram pagina die zichtbaar is door jouw eigen Instagram Stickers.

↓ Klik hier om je eigen Instagram Sticker te ontwerpen!